Tilslørte bondepiker

I dag skal jeg prøve meg på en veldig klassisk dessert, tilslørte bondepiker. Har smakt dette en gang før, men da pisket jeg dessverre kremen til nærmest smør, så jeg er spent på om det blir godt denne gangen.

Tilslørte bondepiker:

 

  • 1 brødskive (glutenfri)
  • sukker 
  • kanel
  • 1 ss smør

 

  • kremfløte 
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts sukker

Ha brødskiven i en plastpose og bank på den til den blir til smuler. Smelt smør i varm stekepanne. Bland sammen brødsmuler med litt sukker og kanel, og stek det gyllent og sprøtt i ca 3-5 minutter. Avkjøl. 

Pisk fløte og vaniljesukker til krem. Så har du eplemos, krem og smuler lagvis i en bolle eller glass.

#glutenfri #dessert #mat #mat

Én kommentar

foodislovefoodislife

09.03.2017 kl.14:47

Åhh! For en god klassiker! Det har jeg ikke hatt på lenge, fikk lyst på!

Skriv en ny kommentar

, Tønsberg

hits